Catering Management
- Faculty
Faculty of Agricultural Science and Landscape Architecture
- Version
Version 12.0 of 02/09/2022
- Code of Module
44B0023
- Modulename (german)
Außer-Haus-Verpflegung
- Study Programmes
- Berufliche Bildung - Teilstudiengang Ökotrophologie (B.Sc.)
- Ökotrophologie (B.Sc.)
- Level of Module
5
- Responsible of the Module
Bornkessel, Sabine
- Lecturer(s)
Bornkessel, Sabine
- Credits
5
- Concept of Study and Teaching
Workload Dozentengebunden Std. Workload Lehrtyp 50 Seminare 10 Übungen Workload Dozentenungebunden Std. Workload Lehrtyp 45 Veranstaltungsvor-/-nachbereitung 10 Kleingruppen 20 Literaturstudium 15 Prüfungsvorbereitung
- Recommended Reading
wird in den Veranstaltungen bekannt gegeben
- Graded Exam
- Viva Voce
- Oral Presentation / Seminar Paper
- Duration
1 Term
- Module Frequency
Only Winter Term
- Language of Instruction
German