Quality Management Food Production - Basics

Faculty

Faculty of Agricultural Science and Landscape Architecture

Version

Version 8.0 of 03/29/2018

Code of Module

44B0601

Modulename (german)

Qualitätsmanagement Lebensmittelproduktion - Grundlagen

Study Programmes

Wirtschaftsingenieurwesen Agrar/Lebensmittel (B.Eng.)

Level of Module

2

Responsible of the Module

Kuhlmann, Annette

Lecturer(s)
  • Kuhlmann, Annette
  • NN
Credits

5

Concept of Study and Teaching
Workload Dozentengebunden
Std. WorkloadLehrtyp
45Vorlesungen
15Übungen
Workload Dozentenungebunden
Std. WorkloadLehrtyp
30Veranstaltungsvor-/-nachbereitung
45Prüfungsvorbereitung
15Literaturstudium
Recommended Reading

Wird zu den jeweiligen Themen im Modul bekannt gegeben.

Graded Exam
  • Two-Hour Written Examination
  • Viva Voce
Duration

1 Term

Module Frequency

Only Summer Term

Language of Instruction

German