Quality Management Food Production - Basics
- Faculty
Faculty of Agricultural Science and Landscape Architecture
- Version
Version 8.0 of 03/29/2018
- Code of Module
44B0601
- Modulename (german)
Qualitätsmanagement Lebensmittelproduktion - Grundlagen
- Study Programmes
Wirtschaftsingenieurwesen Agrar/Lebensmittel (B.Eng.)
- Level of Module
2
- Responsible of the Module
Kuhlmann, Annette
- Lecturer(s)
- Kuhlmann, Annette
- NN
- Credits
5
- Concept of Study and Teaching
Workload Dozentengebunden Std. Workload Lehrtyp 45 Vorlesungen 15 Übungen Workload Dozentenungebunden Std. Workload Lehrtyp 30 Veranstaltungsvor-/-nachbereitung 45 Prüfungsvorbereitung 15 Literaturstudium
- Recommended Reading
Wird zu den jeweiligen Themen im Modul bekannt gegeben.
- Graded Exam
- Two-Hour Written Examination
- Viva Voce
- Duration
1 Term
- Module Frequency
Only Summer Term
- Language of Instruction
German