Quality Management Food Production - Higher Level
- Faculty
Faculty of Agricultural Science and Landscape Architecture
- Version
Version 9.0 of 03/29/2018
- Code of Module
44M0146
- Modulename (german)
Qualitätsmanagement Lebensmittelproduktion - Vertiefung
- Study Programmes
Agrar- und Lebensmittelwirtschaft (M.Eng.)
- Level of Module
4
- Responsible of the Module
Kuhlmann, Annette
- Lecturer(s)
Kuhlmann, Annette
- Credits
5
- Concept of Study and Teaching
Workload Dozentengebunden Std. Workload Lehrtyp 20 Vorlesungen 10 Übungen Workload Dozentenungebunden Std. Workload Lehrtyp 30 Veranstaltungsvor-/-nachbereitung 30 Literaturstudium 60 Prüfungsvorbereitung
- Recommended Reading
Wird zu den jeweiligen Themen im Modul bekannt gegeben.
- Graded Exam
- Two-Hour Written Examination
- Viva Voce
- Examination Requirements
- Duration
1 Term
- Module Frequency
Only Winter Term
- Language of Instruction
German