Quality Management Food Production - Higher Level

Faculty

Faculty of Agricultural Science and Landscape Architecture

Version

Version 9.0 of 03/29/2018

Code of Module

44M0146

Modulename (german)

Qualitätsmanagement Lebensmittelproduktion - Vertiefung

Study Programmes

Agrar- und Lebensmittelwirtschaft (M.Eng.)

Level of Module

4

Responsible of the Module

Kuhlmann, Annette

Lecturer(s)

Kuhlmann, Annette

Credits

5

Concept of Study and Teaching
Workload Dozentengebunden
Std. WorkloadLehrtyp
20Vorlesungen
10Übungen
Workload Dozentenungebunden
Std. WorkloadLehrtyp
30Veranstaltungsvor-/-nachbereitung
30Literaturstudium
60Prüfungsvorbereitung
Recommended Reading

Wird zu den jeweiligen Themen im Modul bekannt gegeben.

Graded Exam
  • Two-Hour Written Examination
  • Viva Voce
Examination Requirements
Duration

1 Term

Module Frequency

Only Winter Term

Language of Instruction

German